trápení z lásky

trápení z lásky

Anotace: zamilovanost

umírám touhou po tobě
mám v srdci hroznou bolest
když nemůžem být při sobě
je to snad od boha trest?

být ted s tebou
šeptat ti krásná slova
mám ted chvilku slabou
ted tu býti oba

kdyby si tu byla
bylo by mi lépe
nepsal bych tyto díla
které jsou vlastně slepé.

jsou omezeny láskou
kterou k tobě cítím
ty nebýt takovou kráskou
tak to okamžitě zničím

jenže nemůžu si pomoci
a hrozně moc se stydím
když bloudím venku po nocích
a před očima tě vidím

nebo courám po lesých
a sedám na oboru
také jenom po nocích
a koukám na oblohu

sleduju ty hvězdy
co se krásně třpytí
i když tady ted nejsi
mé srdce tě tu cítí

prosím přijd ke mne
at tu nejsem sám
v noci nebo ve dne
polibek ti dám

mám tě rád...
Autor najrob7410, 25.07.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná....:)

26.07.2007 10:55:00 | PoeziGirl

:o)

25.07.2007 17:43:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí