Dívka do hrobu dána

Dívka do hrobu dána

Anotace: ...

..Ječela..Hlas jí už nestačil..
..Brečela..Došli jí slzy..
..Přála si..Aby čas se otočil..
..Ale věděla..Že již brzy..
..Mlčela..A jen doufala..
..Zavřela oči..Tiše si zoufala
..Když vydechla.. naposledy
ta dívka pohřbená zaživa,
peklo na Zemi teď si prožila.
Autor Sharon, 04.05.2005
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsané

10.08.2007 20:01:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí