pravda nebo lež

pravda nebo lež

Anotace: o nás - bez nás

Pravda nebo lež
Hrdina, který vystřílí 30 nábojů
z jednoho zásobníku,
hrdina, který přeskočí 20-ti metrovou propast
a ještě stihne udělat reklamu na pivo,
hrdina, který láme srdce jakoby nic.

A pak vypneš televizi,
Zajedeš do ledničky a otevřeš si lahváč,
Podíváš se jak je venku,
Škaredě,
Zalezeš ke stolu,
Probereš novinky z novin
Se svým přítelem na mobilu,
Strčíš hotovku do mikrovlnky,
Pojíš podivně vyhlížející žvanec
A zalehneš do krabice,
Kterou nazýváš domovem.
Autor sarahfox, 26.07.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí