Letní chvíle

Letní chvíle

Anotace: Srpnová noc po celý rok.

Nebe je pihovaté hvězdami
Dostalo kopřivku po malinách
Měsícem objevená mezi skalami
Ručičky brzdí na hodinách

Její dlouhé nohy tančit nepřestaly
Na kůži lepí se s prachem čas
Vlasy jemné ji pavouci usoukali
Je skutečným zrcadlem prchavých krás

Z prstů ji raší květy všech vůní
Je čarodějkou tajemnou všemocnou
A taky malou žabičkou v tůni
Naivní holčičkou bloudící tichou tmou

Koupe se v každé kapce když prší
S vichřicí zpívá a krásný má hlas
Dokud mé srdce hlasitě buší
Jsem tady a jsem v každém z vás
Autor Písnička, 04.05.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí