O Literu

O Literu

Anotace: Jenom samá ++++++++++

Krásný věci na mou věru
dovídám se na Literu,
velký trdlo já jsem byl
než pocítač si pořídil.

Teď však chodím pozďe spáti
vše tu musím pročítati,
ráno koukám jako sova
a však večer ?
JSEM TU ZNOVA.
Autor Báček, 04.05.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí