Vypravěč

Vypravěč

Anotace: seděla na okně a kouřila,pila kafe a bylo jí blbě...

Umírá vypravěč,co příběh tu psal
Umírá neděje,kterou nám dal
Umírá síla v něm,která vedla ho dál
Umírá naděje jenž posílal v dál

Zhasíná svíčka na stole vpředu
A já tak samotná svůj život vedu
Zhasíná měsíc,když do dáli jedu
Smutky už neumím poslat hned k ledu

Plní se kalich červenou krví
Plní a přetéká blátem a strdím
Dnes i tlukot srdce mě znaví
A Ďábel trojzubec na mě si žhaví

Já jsem ten vypravěč,co příběh píše
Dobrovolně utíkám do jiné říše
Za lepšími zítřky,v Knize se píše
Z mostu padám jak z nebeské výše

Zemřel vypravěč...
Autor galadriela, 26.07.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vypravěč nezemřel,
jen tiše spí,
můry se zdají,
o smrti, o vínu, o krvi

Vypravěč nezemřel,
jen stále čeká,
jak spanilá princezna
na svého reka

Vypravěč nezemřel,
neb stále tuší,
posluchač myslí naň
a srdce mu buší.

Nechť vypravěč žije,
pln mého Slunce
bych se moh potají
usmívat tence

29.07.2007 16:05:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí