Přítel

Přítel

Anotace: ze zkušenosti:)

Přítel je ten co Tě drží nad vodou,
Když Tvoji rodiče nemohou.
Ten co ví, co si myslíš,
Řekne Ti když se zmylíš.
Když od rozchodu srdce zlomené máš,
Hledá pásku a slepí Ti ho částečně zas.
Přítel je někdo, koho by sis važit měl,
Někdo, kdo by Tě ani pomlouvat neuměl.
Vždy řekne Ti pravdu do očí,
I když se Ti z toho možná panenky protočí.
Ten co ma Tě rad,
Nazyva se kamarád!
Říká se, že někdy láska bolí,
To přítel lásce nedovolí.
Přítel je ten co svírá Tvou ruku ve dlaních,
Skrývá Tě před pohledy čachtických paní.
Nedovolí, aby bortil a hroutil se Ti svět,
Když smutno Ti je, vyléčí Tě jeho zpěv.
Zpěv, co Ti v srdci stále ve tmě bude znít,
Vždy poradi Ti o čem snít!
Přítel Ti pomůže třeba i od práce:D,
Když se Tě dotýká, dotýká se Tvého srdce!
Autor Ajfineczkaaa, 27.07.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo no:D

27.07.2007 15:38:00 | Ajfineczkaaa

No chvilkama mi tam něco málo nesedělo jako například paních místo paní.. Básnička se přece nemusíš rýmovat za každou cenu;)

27.07.2007 13:39:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí