Rozhovor

Rozhovor

Anotace: ...včera večer dala jsem otázku...

"Čím pro tebe jsem?"

"Květinou vyšitou na polštáři
se kterým usínáš místo mne.
Jsi kotětem, které když hladím
začne příst."

"Máš ještě nějakou odpověď?"

"Mám. Vše, co před jinými ukrývám
to ti jednou dám. Stačí ti tato
odpověď? Tuším, že jsi nenasytná
jako
tečka
otazník
i vykřičník za větou.
Slova před nimi nás často popletou.
Nechtěj odpověď na každou otázku
nech něco pro lásku.
Jednou ti budu vše vyprávět."
Autor Hančí, 05.05.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí