Sen...?

Sen...?

Anotace: ...sen o zemi uprostřed starého světa...

Měl jsem sen,
o jedné malé zemi,
uprostřed starého světa…

V náruči drží ji hory,
neveliké, ale o to krásnější,
zem bez moře,
ale s rybníky kam až oko dohlédne…

Vlajka hrdá v prach,
pomalu se v hlíně obrací,
bez vlády, bez peněz,
hrdost a čest se vytrácí…

Tak krásná, tak krásná,
a klaní se státu,
který objevil trhan v pláštěnce…
Z očí tečou mi pomalu slzy..

Pláči pro tu zemi,
pláči pro svoji vlast…

A co to vůbec znamená???
Autor Láďa, 27.07.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne popisujes nasi maticku zemi

nadherna
az se srdce zastavi
pro kazdou rybicku
v reci Vltavy...(jen jestli tam jeste nejake ryby zustaly)

27.07.2007 13:26:00 | Eva Adamovič

Pláči vzdorovitě s Tebou!

27.07.2007 13:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí