Když čekám.......

Když čekám.......

Anotace: jedna ještě teplá.. dáte si? ;)

Když čekám na tebe
dívám se na nebe
svědomí nezebe
duši si hojím

Ty chceš pořád víc
já už necítím nic
a musím ti to říct
zatím tu stojím

Pepíku ze Zlína
koho to zajímá
jestli su jiná
tak na chvíli pouhou

Takové doznání
hrůzu mi nahání
nesnáším čekání
tak klepu si nohou.
Autor Euka, 05.05.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí