Bratislavské noci

Bratislavské noci

Anotace: úlomky cest, co zůstaly mi za nehty...

Sbírka: Úlomky cest.

Jedné noci
v jednom městě

/cizí noci
v cizím městě

v cizím státě
v cizím pokoji/

na cizí planetě
host z komety jménem Touha
co mřížemi tu cloumá
mřížemi cizích měst a pokojů
cizích, ukradených nocí.

Levný džus z dovozu
co chutnával tak sladce
mi zhořknul.
s malým srpkem měsíce
tančím své velice
velice tiché sonáty.

Na lampě rozškvařil se
pískající tvar
co horoval pro lepší svět

/i cizí cvrčci znějí jinak...tak cize
v cizím křesle
v cizím pokoji
domě
ulici
městě
státě
planetě/
vesmíru.
Autor Franti, 27.07.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I think so...

Připomnělo mi to Týden v elektrickém městě.

03.04.2009 22:53:00 | J.U. Ray

Krásné úlomky!

27.07.2007 22:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí