Nevím

Nevím

Anotace: Co má duše chce říct ...

Kde se to jen ve mě bere,
z mých úst se výřik dere,
a při tom slyšet není nic.

V hlavě mi zvoní,
podkovy snad stovky koní,
a já nevím jak dál.

Strach mi hrdlo svírá,
ta nicota na mě zírá,
a já marně doufám.

Bylo to kdysi jinačí,
teď už slova nestačí,
a já se pořád ptám.

Zkusit ty schody do nebe jít,
nebo snad tady žít,
kdo z vás mi odpoví?

Žít na Zemi, kde neváží si sebe,
kde nevěří ani v nebe,
kdo by tu chtěl žít?

Jsem jiná, kdo mi ruku podá,
nikomu to přeci nedá,
aby se křivě podíval.

Málo lidí to jinak vidí,
mou bezmoc ve mě cítí,
a chtějí mi pomoci.

Proč je jich tak krutě málo,
lidí kterých by při mě stálo,
a snažilo se pomoci.

Uzavírám se do sebe,
nevím zda věřím na nebe,
a na lepší svět.
Autor Pferdgirl, 27.07.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, ale posmutnělá. Přesto věř.

29.07.2007 00:43:00 | Psavec

Někteří lidé se ještě ani nepoznali a stále hledají
sami sebe, a ti, co to našli, dále objevují něco jiného.

28.07.2007 17:12:00 | jehlaspichlas

Krásné neformální sdělení. Máš-li málo rukou, které Ti
pomohou, mohu Ti nabídnout třeba své...

27.07.2007 23:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí