Chtěla bych Tě...

Chtěla bych Tě...

Anotace: ...od jedné zamilované...P.

Kdy večer hladím sebe sama,
a osudu jsem odevzdaná,
zavřu oči a cítím Tvé dlaně,
hladíš mě, díváš se na mě.

Cítím Tvůj horký dech,
Tobě patří každý můj vzdech,
každé mé zachvění,
i slunce zatmění.

Stoupám výš a výš,
a Tvé rty jsou níž a níž,
Tvá hlava padá mi do klína,
Bože...vím, nejsem nevinná...

Mně se to tak líbí,
a naše pohyby,
jsou vášnivé, divoké a krásné,
není už nic...a každé světlo zhasne.

Už jsme spojeni,
to úžasné souznění,
to chvění,
nad které není,
ta vášeň, která proplouvá nocí temnou,
jsme tu je my dva-já s Tebou a Ty se mnou.

Přichází to...už jsme v pasti,
Tvůj horký dech a výbuch slasti,
naše zachvění,
naše souznění...

Jsem šťastná, oči nám září,
a lásku vidím i ve Tvé tváři.
Pojď...pojď ke mě znovu,
nemohu se Tě nasytit, já stále mohu...
Obejmi mě...miluj mě...dávám se Ti celá,
Bože...jak strašně bych Tě chtěla...
Autor sportackaverunka, 27.07.2007
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dooost dobrý!
musím si na tebe někdy udělat čas a projít si tě ... =)

02.09.2007 14:38:00 | Ágnes

Tahle báseň je opravdu skvělá, jako bych ji psala sama ... super a to E.A.:si piš, máš pravdu. :oP :o))

02.09.2007 11:42:00 | NikitaNikaT.

takové erotické, Vašík je z toho určitě nadšený!

27.07.2007 21:44:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí