Smutný klaun

Smutný klaun

Anotace: Co pod maskou skrývá...

Pod masku skryješ stesk
Dlaně pevně stiskneš v pěst
Na ústech úsměv se snažíš
Pod tou tíhou bolu mít
Snaž se vzpomenout na něco
Krásného a bude ti líp

Černá tužka na oči ti čáru
Života zobrazí.Nevěř na smysl
Přátelství když tě každý podrazí

Rtěnkou si ústa pomaluj
Dej jim barvu,třpyt a zář
A dobře si jedno pamatuj,že i
Smutný klaun má svou pravou tvář!
Autor Kett, 05.05.2005
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí