:)

:)

Anotace: nerada davam nazvy basni:D

Když slunce ukládá se ke spánku,
do vlasů vplétám si pár copánků.

Tvář zalitá od červánků,
chuť vína z pohárků.

Krajinu pokrývá tma tmoucí,
ze mne se stvává snící.

Upadám do žáru horké noci,
podávám se spánku a jeho moci.

V mém snu mě něžně hladíš,
pohledem svádivým mne svádíš.

Tělo oroseno potem mám,
v euforii vzrušení, nevnímám.

Konečky prstů se mi chvějí,
naše těla se navzájem chtějí.

Těla v soužití stejně vibrují,
už nechci milovat Tě potají.

V uších mi zvuk budíku hraje,
sen jak led mi s tím zvukem taje.

Kouzelná noc je opět vzpomínkou,
stávám se zas smutnou panenkou...
Autor Ajfineczkaaa, 28.07.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí