Proč si mě opsutil kamaráde můj?

Proč si mě opsutil kamaráde můj?

Anotace: ...

Proč jsi mě opustil kamaráde můj.
Proč si mě opustil v tak předčasné chvílí?
Na smrt jsem vroucně křičela " Stůj"
a přec tě přemohly ty její síly.

Přece jen přišla a bez optání
vzala si tvůj život do dlaní,
já jenom bezmocně hleděla na ní
a cítila slzy, jak po tváři stékají.

Pořád jsem věřila, že je to jen sen,
že se zas probudím a ty budeš žít.
Teď jenom úzkostí klesám do kolen
a v hlavě slyším smutnou píseň znít.

Proč jsi mě opustil kamaráde můj?
Proč jsi mi odešel a bez rozloučení.
Na smrt jsem vroucně křičela "stůj",
přec nad její síly bohužel není.

A tak teď sklesle nahoru vzhlížím,
do modrého nebe volám své sbohem.
Byl jsi mím přítelem, byl jsi mi vším,
snad si jen poradím s tím těžkým bolem.

A až se pro mne jednou smrt vrátí,
až svojí kosou utne mi vaz,
až si mě za tebou odvedou svatí,
šťastně se spolu shledáme zas.
Autor Flamy, 28.07.2007
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Flamy, to je tak moc smutné.

28.07.2007 10:33:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí