Z Istrie

Z Istrie

Anotace: Jen se tak trochu zanořit, stojí to opravdu za to. Tento rok beze mne, budu jim jen smutně mávat :-(

Jednou za rok s kamarády
vyrážíme na Istrii.
Je to pánská jízda bez bab,
bychom načerpali síly.
Čtyřprocentní láska v tom však není,
spojuje nás spolu potápění.

Nejsme žádné rychlokvašky,
kompresorem fouknem flašky.
Neptuna už dávno známe,
téměř si s ním i tykáme.

Vše je OK, už se klesá.
Nad tou krásou srdce plesá.
Pestré rybky si tu hrají,
kolem modro, dech se tají.
Na dně koník, ježci, hvězdice,
v díře schová se chobotnice.
Bože, díky že to vidět smím,
Nikomu z nich "vlásek" nezkřivím.

Všude vládne krásný modrý klid.
Moře vábí, nechce se mi z vody jít.
Prostou otázku tam odpovědět zkusím:
opravdu se vynořit ven musím?

Proč ???
Autor Mourek, 05.05.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak že se kočky nerady koupou...

03.06.2007 02:02:00 | Liv

Bylo by škoda, abys se nevynořil...to by plakalo holek...koukám pod sebe ;-)

18.03.2006 22:20:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí