Nevím

Nevím

Anotace: Vám, můj tajemný...

Jste pro mě záhadou, kterou nechci znát

tajemství, co nechci odhalit

otazník bez ptaní

paprsek ve stmívání

zdroj vlastní směšnosti

střípek radosti

toužení – trápení

co chci dát – co chci vzít

přiblížit se – nepřijít

napůl stát – napůl jít

na most vejít – nepřejít

nechat toho – neskončit.
Autor spare, 28.07.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Manon.H, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

28.07.2007 12:26:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí