For Niky

For Niky

Anotace: slozeno pro sestru:)

Predevším bych chtěla tobě všeho dobrého přát,
Dnes máš narozeniny, tak večer si nech něco pěkného zdát

Pak do života bych Ti chtěla pár rad dát.
Hodného kluka nenech si brát!

Tak to byla první rada,
V životě ještě čeká Tě zrada.

Věř tomu či ne
Jednou Tě to přepadne.

Věř tomu nebo ne, ale je to tak.
Už to nebudou ty časy, kdys byla princezna a chtěl Tě sežrat drak….

Rosteš dál do velké mamky, do velké holky
A pak babička co tancuje polky.

Klukem se nikdy nenech zmást,
Na zlomené srdičko není žádná mast!

Na kluky, že máš ješte čas?
To je velká blbost jako ďas!!

Hodně zkušeností budeš mít,
Věz, že bude se Ti pak lépe žít!

Co dál za radu bych Ti měla dát?
Co bych Ti ještě mohla přát?

Snad jen, ať se Ti vše daří
Na počítači dobře paří:D.

Ať dárků hodně dostaneš,
Jo a pozor jednou z alkoholu nevstaneš.

To Tě taky jednou čeká tomu věř,
Ale nedělej pak ze sebe hned zvěř.

Dobré výzo přines taťkovi a mamce,
Nezapomeň, život je sešit bez odstavce.

Je Ti čtrnáct, tak se vzchop,
Do patnácky zbývá už jen rok.

Jsi moje sestra a mám Tě ráda,
Mám Tě jak nejlepšího kamaráda.

Jsi sestra ja má být,
Neboj nenechám si Tě vzít.

Za naší sesterskou lásku šla bych světa kraj,
Vím, nejsem básník a nebudu mít v novinách jinotaj.

I když se hádáme a perem,
sestru si nikdy nevyberem.

Ale ja jsem rada, že Tě mám.
Ne, opravdu to není klam!

Co dál Ti ještě říct?
No dort Ti určite nebudu píct!:D

Tak všechno nejlepší a hodně zdraví,
Ať máš život dostatečně hravý…
Autor Ajfineczkaaa, 28.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí