smrt..je věčná

smrt..je věčná

Anotace: nevím co sem napsat..ale tahle báseň vystihuje jak na tom jsem

Kapka krve,stéká mi po tváři,
s druhou pramínek vytváří.

Já v očích vidím silnou zář,
na mě však hledí tvá uplakaná tvář.

Kapky tvých slz,mísí se smou krví.
Já umírám ti v náručí!

Poslední pohlazení od tebe dostávám,
do světa mrtvých se vydávám.

.....Umřel jsem...
Autor VoTíK, 28.07.2007
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Maryje...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rozumím Ti...

06.06.2011 21:39:00 | Maryje...

Smutna ale pekna... i smutek patri k zivotu.

31.07.2007 00:47:00 | carodejka

Člověče... vypadá to na úmrtní oznámení...

28.07.2007 17:36:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí