Pýcha

Pýcha

Anotace: Kdo tvrdí, že je to špatná vlastnost?

Srdce co ti buší v hrudi,
nic jinčího tě neutvrdí,
žasneš nad svou velikostí,
slabost je ti jenom k zlosti,
podporován silnou vůlí,
roste, div tě nerozpůlí,
uvnitř sebe cítíš plamen,
nemůžeš být nikdy raněn,
poroučíš i větru, ohni,
ty jsi člověk na úrovni,
hrdost jedna z mnoha ctností,
cítíš sílu v morku kostí,
moc na tebe zpříma dýchá,
zjevuje se ryzí pýcha.
Autor Buddha, 28.07.2007
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí