Výkřik

Výkřik

Anotace: Přišlo to náhle

Nač krásou se brodit?
Nač slzy ronit?

Já nechci už bloudit
a dokola chodit!

Chci vidět život
a neřešit přívod.

Toužit a snít,
plnými doušky chtít.

Cítit a dotýkat se,
já nechci už převlíkat se.

Lidi koukejte tady jsem já,
je to vážně? Nebo se mi to jen zdá?
Autor Sebastian_13, 05.05.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí