Chladná panna

Chladná panna

Anotace: krátká, lehká

Chladná panno
slyš má slova
buď zas celá
citrónová

Bylas podzim
budeš jaro
strávíš víno
přijde barok

Usneš pod vrbami
se svými kadeřemi
beru zpět
co jsem řek

Ztepilá jsi
silná v máji
zralá v létě
jak meruňka

sto let čeká
stará panna
porodila až dnes
časně zrána

Stébla pnou se
výše k nebi
dobrá je píce
chudému
bohatému jen deprese
co jich chudák unese
Autor Andronikos, 28.07.2007
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí