Smysl života ?

Smysl života ?

Anotace: Je těžké přijmout sama sebe.

Stoupání - klesání
hrůzu mi nahání.

Vyprahlost pěšiny,
pádící čas ,
vyprahlost řas.

Rády by slzy,
proto je mrzí,
že tohle klesání,
slzy jim neshání.

Zatím sténám bez hlesu,
tak, jak dlouho unesu.
Ale snad už brzy,
i když mě to mrzí,
slzy dodám na dobírku.

Rozšířím tak svoji sbírku,
a řasy tím potěším.
Zaliju pěšinu,
zpomalím čas,
ozve se hlas:
stoupání - klesání, je tvoje poslání.
Autor spare, 29.07.2007
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...není to špatné

29.07.2008 21:48:00 | WAYWARD

mam rada ty co se rymuji,hezky se to cte

29.07.2007 08:16:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí