Rodiče...

Rodiče...

Anotace: Rodice jsou nechápave...:) a nekdy otravne se svyma vychovnejma metodama

Proč pořád tady sedím..
A kuli rodičům brečím….
Pak se divy ze problémy mam
Když mi je i oni přidělávají…
Mama chce byt kamarádka
Tak proč nic nechápe?
Dit jejich doma už odpadla,
A chce abych do ní zapadla!
Jo je mi sice 14 let,
Já zapomněla že musím doma sedět..
Ať se nediví že už jich mám obou dost..
Mam na ne nehoráznou zlost….
Oni ze mě pořád jenom debila dělají
Pořád říkají:,,To je ta dcera co nic neumí“…
Trpělivost mi dochází..
Hlavou myšlenky mi prochází!
Oni poznají čeho jsem schopná,
Nejsem Putka co nic nezvládá…
Debil,Krává ,Dilina
To jsou slova jak mě nazývají!
Připadá mi to že každá nadávka padá,
Protože užívat si chtějí!
Podle mě se jim líbí jak mě ničí,
A Když mě smutnou vidí!
Nadávat umí vážně dobře…
A vyčítat? Tak to Umí máma nejlépe..
A co Otec můj?
Slyším jak pokaždé když někam jdu říká stůj…
Nelíbí se mu že spím někde mimo domov
Třeba by pro mě byl lepší dětský domov!
Jsou tam Děti mého věku!
Mého Otce nemá cenu řešit,
On už jiný nebude!
Moji rodiče nevadím
A při tom ráda mam!
RODINA je velikánský hlavolam
Autor Niquškaaaaa, 29.07.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se nehodí... tohle není blog... ale amatérský lit. server... tak si to přeber jak chceš a příště nepiš ... třebas jak dostaneš za 4 ve škole...

29.07.2007 12:43:00 | Chonglee

když myslíš

29.07.2007 10:26:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí