Šel básník…

Šel básník…

Anotace: ...

Šel básník po louce
a z kapes hvězdy mu padaly.
Měkce a tichounce,
když oči mu zvadaly.

Šel básník rosou,
všechno už rozdal.
A nohou bosou,
jen tak trávou brouzdal.

Šel básník nocí,
měsíc ho vítal.
Bývali kluci,
když za ním lítal.

Šel básník s větrem,
co fouká stříbro do vlasů.
A kraťounkým metrem
měří sílu našich hlasů.

Šel básník dál a dál,
nikdo nechtěl to, co nabízel.
Jen se trochu pousmál,
než za obzorem zmizel.
Autor DodgerKT, 05.05.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí