Mé slepecké brýle proti otupělosti

Mé slepecké brýle proti otupělosti

Anotace: Vždyť svět není tak zlý... když o něm nevíte

Umělá světla ulice
ve tmě červené neony
měsíc, hvězdy a družice
zakryly černé krajóny

Odlesk v modrých očích dívek
skryté světlo mezi stromy
harmonii ladných křivek
geniální palidromy

paprsky jitřního slunce
nekonečnou zeleň lesů
tlející list v nahé tůňce
na oltář slepoty nesu

nemohu už vidět více
bídu, hlad a utrpení
válkou podřezaný jícen
klid určený k zapomnění

vypích´ jsem si obě oči
jako pštros s hlavou v písku
neodsuďte tento počin
nedávejte přednost tisku
a jiným médiím
Autor Bask, 29.07.2007
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí