Spolu...

Spolu...

Anotace: ...oblblá...zamilovaná.

Skrze noc ses mi něžně mih´
slunce už zdvíhá svoje hledí
sleduji cestu našich pih
soumrak byl časem odpovědí.

Pomalu chystá se k poledni
polibkem budíš mladou něhu
příště až znovu se rozední
poklušu v běžném koloběhu

Ospalá vášeň probouzí se
okolo rozprostřel se den
odvahy tolik, kolik smí se
opouštím zpomalený sen

Laskání slaví Slunce vládu
láskou nám talíře dozdobí
lyrika základ mého chodu
laškovně pokreslí nádobí

U stolu cinkot skla a kovu
ubil mé nemravné smyšlenky
usměj se jen tak pro zábavu
u nás je Přání muž Myšlenky.
Autor Ayla, 29.07.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně oblblá... prosluněně.... ;)

03.08.2007 20:08:00 | prostějanek

:o)

29.07.2007 19:35:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí