Nešťastný muž

Nešťastný muž

Anotace: příběh smutného muže

Nešťastný muž zrazen ženou
opuštěn synem
bojem poznamenán
zákonem hledán
všemi odsouzen
zklamán životem se rozhodl,
nechce být sám
našel si zbraň
přiložil prst ke spoušti
…výstřel…
dal sbohem dětským hrám
teď už není sám
bílý župan mu byl dán
na lůžko posazen mezi
…blázny…
však on jediný ví,
že je pouze
nešťastný.
Autor kjetilka, 29.07.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hodně dobrý.
jestli ono ale zoufalství z nešťastnosti neni taky trochu bláznovství.

01.06.2009 09:57:00 | Layla.

tenhle text miluju.. vážně se to tak dá říct :)

05.01.2008 23:44:00 | fairywood

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí