Odhodlání

Odhodlání

Anotace: Řekl bych že tahle má až motivační charakter.

S odvážnou myšlenkou se člověk nerodí,
Přijde jen se strachem o němž lidé nic nevědí.

Možná se bude rvát, a trvat na svém přání.
Na svém odhodlání.
Možná že odejde do tmy hledat sama sebe.
Možná svoje nebe.
Někomu bude připadat, jako blázna zdání.
To má každý k mání.
On však nemá nic víc, než víru v tebe.
Jenom v tebe. Naděje!!!

Klopítne-li zvedá se a jde zas dál.
Kde kdo se mu tenkrát smál
Smát se pádům a chybám druhého.
To může napadnout naprosto každého.

Dostane ránu, a další dvě.
A když už myslí, že je s ním zle,
Vzpomene si na svůj sen, uvidí se v jeho den,
Jako vítěz sám nad námi všemi povstane.
A tebe smíšku na kolena dostane.

S odvážnou myšlenkou se člověk nerodí,
Přijde jen se strachem o němž lidé nic nevědí.
Autor svištící vítr, 30.07.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj jerabinko, dekuji za pochvalu, asi myslis tu druhou basnicku. neboj budu psat dál.

30.07.2007 11:35:00 | svištící vítr

no zdarecek, abys vedel, mam k tve basni veke sympatie, ale neznamena to,ze bych si nevazila Boha. Pripominas mi totiz trosku meho brachu a protoze se mi uz po tech jeho nadavkach styska, beru te jako adekvatni nahradu:-D Tak zas pripis neco gutovniho.....hojik

30.07.2007 02:21:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí