Anděl

Anděl

Anotace: je jen jeden,tedy vlastně jediná...

Anděl

Potkal jsem Anděla, kouřil Sparty
a bál se prozrazení.
Za pivo vykládal falešný karty,
"tak třeba vy pane, zkusíme něco o zrození?".

Měl krátký hnědý vlasy
a věděl úplně všechno o Bohu.
Co prý teď dělá asi,
já to snad vědět nemohu?

Když objednal snad po stý rum
a pomluvil každou hvězdu na nebi.
Řekl mi, že mu nejde na rozum,
proč pijem takhle snobsky na zemi.

Pak kreslili jsme po zdech
všechny ty sprosté obrázky.
Byl jsem opilý když po sté,
dával jsem mu ty samé otázky.

A pak zmizel, jak to tak bývá,
snad možná jen on ví kam.
Pár pírek z křídel co mi tu nechal,
prý ať si svoje poskládám...a přiletím.

Kolik teď chodí andělů po zemi
a kolik z nich teprv křídla má.
Pro mě tu poletuje jediný,
tedy vlastně, jediná.
Autor Eliott Fargley, 05.05.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí