Katce

Katce

Anotace: Já jsem tvůj zrak, já jsem po nebi plující mrak.

Já jsem tvůj zrak,
já jsem po nebi plující mrak.
Já jsem slunce za svítání,
já jsem tvá síla co tě pohání.

Já jsem vánek co tě pohladí,
kamarádka, která nikdy nezradí.
Já jsem den i noc,
člověk který ví, co je pomoc.

Já jsem vzduch co dýcháš,
jsem poklad který hledáš.
Jsem i jehla v kupce sena,
jsem divá věř v lese zastřelena.

Já jsem ta stovka schodů do nebe,
jsem kytka, která kvete pro tebe.
Jsem zář denní,
brouček o kterém nikdo neví.

Jsem tvé svědomí i tvůj strach,
vždyť celý náš život je ve hvězdách.
Jsem bouře, která zničí vše,
jsem člověk, který ti vždy pomůže.

Jsem tvé odhodlání,
jsem kůň, který divoce uhání.
Jsem tvůj celý svět,
květina otevírající svůj květ.

Jsem motýlek co ti úsměv vyčaruje,
jsem obraz, který člověk namaluje.
Jsem tu hlavně pro tebe,
je důležité mít opravdové přátele. J
Autor Pferdgirl, 30.07.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jestli jsi taková, tak jsi málem světice.

31.08.2007 00:13:00 | Psavec

Ta dívka má štěstí že má někoho, jako jsi ty :)

30.07.2007 15:02:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí