Zpověď

Zpověď

Anotace: nebo možná obhajoba?

Z neobvyklých sympatií
(způsobených snad nedostatkem
objetí
či nadbytkem lability?)
z náhlého vzplanutí
(lhal bych nehorázně
že mě tenkrát nezachránilo)
z pocitu nabídnutého
(kterému jsem bezmezně
a rád
uvěřil)
ze spřízněnosti na níž těžko hledám slova
(protože byla větší
než se do nich vejde)
z velkých náklonností
(bylo mi až stydno
jak málo si je zasloužím)
nám tu teď
zbývá
nějak ne dost
a nějak ne vážně
a ne opravdově

Neptám se proč
Vím že normami a tabulkami
ztratí platnost
to
co díky Tobě bylo
Ale taky říkám
že možnost naplnit se alespoň vzpomínkami
(které mi tu mají zřejmě zůstat)
je fráze nejfrázovatější
a kecy jsou to
k neuvěření
Proto se tu teď přiznávám
že prát se asi budu
bitvou sobeckých
co vážně měli rádi
-jen aby bylo jasné
(ne s jiným nárokem)
jak moc jsem o to všechno
stál
Autor Kewt, 30.07.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí