smrt

smrt

Anotace: ...

jdem po trnité cestě životem
bolest nohou a srdce nepřestává
smrt je tím největším postrachem
a žádnou naději nám nedává
snažíme se překonat překážky
co nám život nastraží
občas zažijem i porážky
buďme ohleduplní a stále na stráži
smrt si najde kdekoli
v každé chvilce je nějaké riziko
takže ať jdeme kamkoli
nevezmem si vlastní chybu na triko
denně umírá takové množství lidí
a to bez rozdílů věku a zbytečně
jsou to naše chyby,smrt nikdo nevidí
příjde nečekaně rychle a to výtečně
Autor najrob7410, 30.07.2007
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

já bych řekla že to co tu píšeš je super když to čtu mam v očích slzy piš dál moc dobře to umíš ukaž co vtobě je:-*

19.04.2008 22:49:00 | vlcatko

gramatický a téměř absolutní rým??? trošku násilné ne?

30.07.2007 18:12:00 | Brontosaurus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí