vzduch se vlní

vzduch se vlní

Anotace: od slziček

Vzduch se vlní,kolej sálá
zas bych ti ráda zazpívala
maminko má milovaná
vždyť jsi to měla tolik ráda.

Při písničkách co vždy zněly
nahlas tvojí kuchyní
u srdce mě velmi bolí,
a zas se mi smutně sní.

Že slyším tvůj vlídný hlas
a vesele si zpíváš zas
svou oblíbenou písničku
a ještě nejsi v nebíčku.

Tolik slz jsem neviděla
co jich táta vyplakal,
od té doby co tu nejsi
tak se ještě neusmál.
Autor adinka, 30.07.2007
Přečteno 745x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká a moc smutná.

26.09.2007 11:21:00 | Psavec

to je velmi hezky vepsaný smutek do básně...při těžkých chvílích je papír velmi dobrá zpovědnice, to znám...

30.07.2007 18:37:00 | Rose.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí