Maminka

Maminka

Anotace: jedna z mích prvních básniček složená kolem 13 roku mého krátkého života :o))

Už je to přesně rok,
co maminka mu umřela.
Byl to strašný šok,
když na vždy se mu ztratila.

Ač se snažil sebevíc,
nemohl nic dělat.
Teď mu nezbývá nic víc,
než zas jen v mysli hledat.

V hlavě se mu zmítá
vzpomínka za druhou,
Bohužel už k nim nikdy,
žádné nepřibudou.

Každý musí umřít
a on to ví.
Tak proč to tolik bolí,
proč se rány nehojí?

Měl maminku rád
a bude mít na věky.
Ale spoj mezi nima
teď zdá se být tak daleký.

On nic neudělal
a přesto byl potrestán.
Tak proč osude,proč?
Proč je teď tak sám?

Tak rád by teď cítil
matčino obětí.
Tak rád by jí objímal
a klidně celá staletí.

Je mu tolik smutno
a má jediné přání,
odejít tam nahoru,
odejít tam za n
Autor Flamy, 30.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy Flamy, je krásná. Dokázala jsi mě rozbrečet. je to tolik smutné. Ještě víc si cením téhle básně, protože jsi jí napsala tak mladinká. přečetka jsem jí znova a je fakt plná emocí, hezká

31.07.2007 21:50:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí