Den osvobození

Den osvobození

Anotace: a Den Matek

8.5.den osvobození
a den matek.
Matky v neděli máme svátek.
Navařme,napečme,vyšperkujme byt,
děti si to zaslouží,
tak je to správné,tak to má být.

Všem maminám,vše nej přeji,
doufám,že vidíte,jak se na vás směji.
Autor takova, 06.05.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí