Noc co noc

Noc co noc

Anotace: Když člověk vážně nemůže spát.....

Poslední dobou usínám těžce,
když hlava mi klesne na polštář.
Ten kdo mě miloval, dávno mě nechce.
Kam se jen poděl ten spropadený lhář?

Poslední dobou špatné sny mívám,
když v nich na moje přátelé
z druhého břehu řeky se dívám
a dřív ryzí přátelství mění se v umělé.

Poslední dobou už nemůžu spát,
když po nocích hledám chyby.
A pokládám si pak častokrát
slovíčka " proč" a "kdyby".

Poslední dobou jsou noci dlouhé,
když dívám se na černou oblohu.
Zbyly mi už jenom vzpomínky pouhé
a svoji hvězdu už najít nemohu.

Dnes je to však jinak a já rychle usínám
a do snů vkrádá se nevinost.
Poslední světýlko naděje zhasínám,
- těch prášků bylo vážně dost...
Autor Flamy, 31.07.2007
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgenstern II.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hrozně se mi líbí ten rytmus tvých básní...je to krása číst

31.08.2007 21:26:00 | ximin

I ty jedna pesimistko! :o) Je to moc pěkné, tvůj styl psaní se fakt líbí.

31.07.2007 21:54:00 | Malé nic

Zdá se mi to? Nebo je ten konec dvojsmyslný? Krásná rýmovačka, moc moc!

31.07.2007 08:36:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí