NEZESI

NEZESI

Anotace: budu na ni pracovat ... budu

V průletu vlaštovčích pírek
toužila protančit noc
a z pískových oblázků . . .
nazout střevíčky dávné důvěry,
kdy šeptal vítr ozvěnou slibů
memento vyprahlých přání
- - - duhovými samety
splétala mozaiku vzpomínek
kamenným úsměvem
pěstícím koutky tvých úst
- - -
jen
- - -
- - -
- - -
- ……………………………………….
kosou u nohou proťala naději planým růžím
v koši svázaných borůvkových slok
napsaných slavičím hlasem
za jasu posledních…
ranních…
mlh…

Autor Nausika, 31.07.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, jako vždycky.

18.10.2007 22:33:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí