Osamění

Osamění

Anotace: No prostě osamění .. :((

Cítím se tak strašně osamělá.
Připadám si nešťastnou láskou němá.
Zkusím zapomenout na mé osamění.
Vždyť život jde dál a lidé se mění.
Když se dívka s chlapcem sejde.
Co z té nové lásky vzejde?!
Vždyť takhle to prostě nejde.
A já zůstanu osamělá……
Autor Petty, 06.05.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí