Loučení

Loučení

Anotace: Někteří kluci jsou vážně hrozní :(

Už nikdy nechci druhá být.
A o naší lásce už ani snít.
Nechci se na Tebe už ani smát.
O své srdce se ve dne v noci bát.
Byla to všechno velká lež.
Odejdi z mého života, notak běž.
Roztrhám teď fotku Tvou…
A tohle loučení chci mít už zasebou!
Autor Petty, 06.05.2005
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí