Zmaten

Zmaten

Anotace: v dnešním světě se již cítím kompletně zmaten

Jsem radost nebo smutek?
Jsem slabost, nebo síla?
Jsem černý uhel
nebo růže bílá?

Mně neznámé mé nitro
zahaleno v temném plášti
duše bez barvy citu
vnějšek naplněn záští.

Jsem třemi tečkami ve slohu.
Svět je vysoká tmavá sklenička
položená dnem nahoru
v ní jsem já, čajová svíčka.

Její plamen mizí, všude dým
mizím taky, nebo trpce sním?
jsem to co jsem, plný viny?
Jsem to já, ten spratek líný?

A ty si ten co bere, či dává?
nervy už pukají mi od zlosti.
Jistě, ale tiše dohořívá
plamen rozumu a moudrosti.
Autor Gazda, 31.07.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi prostě JSI.... :)

31.07.2007 20:05:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí