Vzpamatuj se!

Vzpamatuj se!

Anotace: ...

Řekni, proč to děláš!
Ty snad srdce nemáš!
Ty snad člověk nejsi.
To víš že jo. Dej si!

Řekni, proč tak šílíš!
Věř mi, že se mýlíš!
Pusť už pravdu svojí.
Ta jen ve snu stojí!

Chováš se jak blázen!
Vrať se zpátky na zem!
Odlož svoje zbraně.
Přestaň řvát "Jdem na ně!"

Víš, že můžeš prohrát?!
Víš, CO JE TO prohrát?!
Tak se probuď hnedka.
Vždyť válka je děvka!
Autor Kyselinka, 06.05.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí