Můj chrám

Můj chrám

Anotace: ...

Stavím slzový chrám
s nástěnnými mozaikami zobrazujícími
lidi v letu A na oltář
ukládám oběť –
tělo citu
krmeného pocity

Tělo páně přijímám –
vkládám do úst
jádro plodu zrozeného
ze zklamání splaceného
krví čiré barvy
Přijímám krev páně –
polykám šťávu Nechuť
jež rozlije se do celého mého těla
…blahobol
V tom chrámu jsi mě zmkla
Autor Vik, 06.05.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí