Letokruhy

Letokruhy

Anotace: možná myšlenkový zmatek, nebo chvilička mezi zmatky

Neptej se mne jak to vidím
cokoli ti dneska řeknu
bude pravdy jenom půl
ne-li ještě mnohem míň
každé světlo má svůj stín
neobsáhnu všechno ve mně
nemám nikdy čistý stůl
letokruhy dorůstají
slunce zima suchý rok
mezi řádky ukrývají
radosti smutky každý můj krok

- čtení pozpátku nejde mi
chvíli jsem byla v oblacích
teď stojím nohama na zemi

Neptej se mne jak to cítím
v každé vteřině je to jiné
myšlenka za myšlenkou plyne
světlo vyplavené
přestává fungovat
pohřbené pocity nabývají na váze
prostorem houpou mne na vlnách
hledají řád žádná extáze

- snění kouzlení nejde mi
chvíli jsem byla v oblacích
teď stojím nohama na zemi

Neptej se mne co bude dál
nějak schází intuice
neznám ani vlastní krok
naznačíš-li že chceš více
hned se stáhnu

- bojování nejde mi
chvíli jsem byla v oblacích
teď jsem nohama na zemi
Autor Heda, 06.05.2005
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí