Směr: Moře

Směr: Moře

Anotace: nechte se chvilinku unášet...

Skrz kameny,
po mělkém korytě,
vlní se duše a křišťálová voda,
směřuje na západ, jih…

Okolo lesů,
svobodný jako nikdo jiný,
vlní se proud nádherné řeky,
směřuje na sever, východ…

Protíná silnice,
ne poprvé ne naposledy,
vlní se okolo lidí, okolo zvířat,
směřuje do moře, a je jedno kam…
Autor Láďa, 01.08.2007
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí