Prolog

Prolog

Anotace: Pro Bíšu, že mi vnuknul nápad...

Čistá stránka, bílá, modrá,
bez jediného písmenka,
čeká, čeká na prvé slovo,
jak vše začalo, jak vše začne.

Nezkažená, jen splynutí dvou duší,
dvou těl v rytmu tlukotu srdce,
bez špetky zlosti, radosti, lásky,
čeká, čeká na začátek prvého.

Poprvé otevřela své modré oči,
čistá, bez jediné známky špatnosti,
teď je ta pravá chvíle na křídu,
křídu osudu a na napsání jejího života…

…bez všeho zlého…pro lásku
Autor Láďa, 01.08.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád jsem, že někdy užitečný jsem...

01.08.2007 15:37:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí