Copak tě to nenapadlo???

Copak tě to nenapadlo???

Anotace: jedna snad úsměvná... myslíte, že by tohle nemohlo napadnout někoho, kdo právě posuzuje betonovej sloup? No... mohlo:)

Copak tě to nenapadlo
jaký by to bylo žrádlo
táhnout spolu za jedno pádlo
mít společný umyvadlo
prala bych ti tvoje prádlo
klidně jedla jenom sádlo
(však použijem projímadlo)
časem tak říkat dceři Madlo
a kdyby nám z toho hráblo
říct si ňáký rýmovadlo...
Copak tě to nenapadlo?
Autor Euka, 06.05.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí