Předstíraný

Předstíraný

Anotace: Někdy předstíráme věci, které bych předstírat ani nechtěli...

Žili a byli
do chvíle skryli
že nikoho nezabili...

Přestírat, utíkat
jak voda vytíkat
nemoci se dotýkat...

Přetvářky, zloby
kopou si hroby
do téhle doby...

Přestírat, utíkat
jak voda vytíkat
nemoci se dotýkat...

není co bylo
tam, se to skrylo
a zpátky vlilo....
... světlo dení
Autor Itsepäinen, 01.08.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí