Máš mě rád, nemáš mě rád

Máš mě rád, nemáš mě rád

Anotace: :)

Přál sis se mnou počítat nebe
S kopretinou přemýšlet zda máš - nemáš mě rád
Chtěl jsi být u mě, když ráno rosa zebe
A stavět v mracích vzdušný hrad

V tom hradu jsem byla tvoje víla
Tvá múza se slzami pod víčky
Svým pláčem jsem se ti však znelíbila
V den kdy nazouval´s mi bílé střevíčky

Oblékla jsem se do šatů slaných
Kopretina se stala naším soudcem lásky
Asi už měla dost tvých řečí planých
Tak zkus příště natrhat radši sedmikrásky
Autor gaginas, 01.08.2007
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, estrellita, Aťan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsany...

11.12.2007 14:32:00 | estrellita

Nezlob se, ale šup s tebou do Oblíbených. :-)

25.11.2007 12:53:00 | Aťan

roztomilé:-)

01.08.2007 23:48:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí